Barry Glassman, topman van Barry Glassman Wealth Services, is van mening dat de influx van meer geld in het financieel systeem de bereidheid van de banken om geld te ontlenen niet gaat doen toenemen.

Glassman is van mening dat de crisis in de vastgoedsector niet zo maar op één, twee, drie opgelost zal raken. De banken zijn inderdaad niet bereid om zo maar geld te lenen, maar daar stopt het probleem niet mee.

De kandidaat-kopers hebben in veel gevallen een smak geld verloren op de beurs en zijn dus weinig geneigd om snel opnieuw een aankoop van vastgoed te overwegen. Een oplossing van de vastgoedcrisis is dus niet voor vandaag of morgen.

Barry Glassman, topman van Barry Glassman Wealth Services, is van mening dat de influx van meer geld in het financieel systeem de bereidheid van de banken om geld te ontlenen niet gaat doen toenemen. Glassman is van mening dat de crisis in de vastgoedsector niet zo maar op één, twee, drie opgelost zal raken. De banken zijn inderdaad niet bereid om zo maar geld te lenen, maar daar stopt het probleem niet mee. De kandidaat-kopers hebben in veel gevallen een smak geld verloren op de beurs en zijn dus weinig geneigd om snel opnieuw een aankoop van vastgoed te overwegen. Een oplossing van de vastgoedcrisis is dus niet voor vandaag of morgen.