Ondernemers in familiebedrijven zijn met name positiever over de vooruitzichten voor de Nederlandse economie (30 procent verwacht een verbetering, tegenover 23 procent een half jaar geleden) en voor hun sector in het algemeen (27 procent verwacht een verbetering, tegenover 23 procent een half jaar geleden).

Dit blijkt uit de zevende Van Lanschot Familiebedrijven Barometer, een halfjaarlijkse peiling onder ondernemers in Nederlandse familiebedrijven.

Aan dit onderzoek, dat Van Lanschot sinds 2010 verricht, namen 249 directeur-grootaandeelhouders deel.

Ondernemers in familiebedrijven zijn met name positiever over de vooruitzichten voor de Nederlandse economie (30 procent verwacht een verbetering, tegenover 23 procent een half jaar geleden) en voor hun sector in het algemeen (27 procent verwacht een verbetering, tegenover 23 procent een half jaar geleden). Dit blijkt uit de zevende Van Lanschot Familiebedrijven Barometer, een halfjaarlijkse peiling onder ondernemers in Nederlandse familiebedrijven. Aan dit onderzoek, dat Van Lanschot sinds 2010 verricht, namen 249 directeur-grootaandeelhouders deel.