De resultaten voor de eerste jaarhelft van 2014 zullen bij Barco onder de verwachtingen uitkomen, zo maakte het bedrijf vanmorgen bekend.

Met ongeveer 512 miljoen euro aan orders en ongeveer 500 miljoen euro omzet, zullen de resultaten van Barco respectievelijk 8% en 17% onder die van vorig jaar liggen.

De voornaamste oorzaken van de negatieve groei werden opgetekend in de Industrial & Government divisie en de LiveDots Venture.

Barco's EBITDA-bijdragen voor de eerste jaarhelft van 2014 zullen ongeveer 55 miljoen euro bedragen of 11% van de omzet, mede veroorzaakt door ongunstige wisselkoers effecten die wegen op Barco's winstgevendheid.

De resultaten voor de eerste jaarhelft van 2014 zullen bij Barco onder de verwachtingen uitkomen, zo maakte het bedrijf vanmorgen bekend. Met ongeveer 512 miljoen euro aan orders en ongeveer 500 miljoen euro omzet, zullen de resultaten van Barco respectievelijk 8% en 17% onder die van vorig jaar liggen. De voornaamste oorzaken van de negatieve groei werden opgetekend in de Industrial & Government divisie en de LiveDots Venture. Barco's EBITDA-bijdragen voor de eerste jaarhelft van 2014 zullen ongeveer 55 miljoen euro bedragen of 11% van de omzet, mede veroorzaakt door ongunstige wisselkoers effecten die wegen op Barco's winstgevendheid.