Als wereldwijde referentiesite werd de Dienst Medische Beeldvorming uitgerust met de meest moderne diagnoseweergavetechnologie, waaronder het eerste kleurenschermsysteem met 6 MegaPixels voor diagnostische beeldvorming.

Bovendien lanceerde de afdeling Barco's MediCal QAWeb-oplossing voor interventievrije ijking, kwaliteitszorg en vermogensbeheer in de hele onderneming. Het programma loopt verder wanneer het AZ Groeninge samen met de Dienst Medische Beeldvorming verhuist naar een gloednieuw gebouw aan de rand van de stad Kortrijk, op een boogscheut van Barco's hoofdkantoor.

Als wereldwijde referentiesite werd de Dienst Medische Beeldvorming uitgerust met de meest moderne diagnoseweergavetechnologie, waaronder het eerste kleurenschermsysteem met 6 MegaPixels voor diagnostische beeldvorming. Bovendien lanceerde de afdeling Barco's MediCal QAWeb-oplossing voor interventievrije ijking, kwaliteitszorg en vermogensbeheer in de hele onderneming. Het programma loopt verder wanneer het AZ Groeninge samen met de Dienst Medische Beeldvorming verhuist naar een gloednieuw gebouw aan de rand van de stad Kortrijk, op een boogscheut van Barco's hoofdkantoor.