De totale transactiekosten bij de sluiting bedroegen 19 miljoen euro, plus een bijkomende earn-out van 10 miljoen euro over de volgende vijf jaar.

FIMI, gevestigd in Saronno, Noord-Italië, is een vooraanstaande leverancier van dedicated modality monitors, patient monitoring en mobiele point of care apparatuur.

Door zijn huidige schermaanbod uit te breiden met deze productlijnen van FIMI kan Barco de imaging sector een nog volledigere display portefeuille bieden om te voldoen aan de uitgebreide eisen die ziekenhuizen vandaag stellen aan visualisatieproducten.

De overname van FIMI zal leiden tot nieuwe omzet en zakelijke kansen, die Barco's positie in de medical display markt de komende jaren nog zullen versterken.

De totale transactiekosten bij de sluiting bedroegen 19 miljoen euro, plus een bijkomende earn-out van 10 miljoen euro over de volgende vijf jaar. FIMI, gevestigd in Saronno, Noord-Italië, is een vooraanstaande leverancier van dedicated modality monitors, patient monitoring en mobiele point of care apparatuur. Door zijn huidige schermaanbod uit te breiden met deze productlijnen van FIMI kan Barco de imaging sector een nog volledigere display portefeuille bieden om te voldoen aan de uitgebreide eisen die ziekenhuizen vandaag stellen aan visualisatieproducten. De overname van FIMI zal leiden tot nieuwe omzet en zakelijke kansen, die Barco's positie in de medical display markt de komende jaren nog zullen versterken.