De overeenkomst die werd afgesloten op 10 maart is het directe resultaat van een recente financiering van 660 miljoen USD door J.P. Morgan en Blackstone Advisory Partners L.P. voor de digitale omschakeling van duizenden zalen in de Verenigde Staten en Canada.

Met deze overeenkomst staat voor Barco het licht op groen voor de uitrusting van meer dan 3.000 Cinemark bioscoopzalen met de gloednieuwe 'Series II' digital cinema projectoren. Barco rust hiermee bijna 250 sites in Noord-Amerika uit met de nieuwe projectoren.

De overeenkomst die werd afgesloten op 10 maart is het directe resultaat van een recente financiering van 660 miljoen USD door J.P. Morgan en Blackstone Advisory Partners L.P. voor de digitale omschakeling van duizenden zalen in de Verenigde Staten en Canada. Met deze overeenkomst staat voor Barco het licht op groen voor de uitrusting van meer dan 3.000 Cinemark bioscoopzalen met de gloednieuwe 'Series II' digital cinema projectoren. Barco rust hiermee bijna 250 sites in Noord-Amerika uit met de nieuwe projectoren.