De belangrijkste katalysator was vandaag de stijging van de grondstoffenprijzen, die al een voorsprong namen op economische commentaren door de FED. De Amerikaanse centrale bank legt morgen na afloop van haar meeting een verklaring af.

De Brusselse beurs ging vandaag tegen de trend in en de BEL 20 sloot zowat een half procent lager. AB-InBev lag zwak op koers als gevolg van het bericht dat de familiale aandeelhouders een deel van hun aandelen hebben verkocht.

De belangrijkste bewegers waren vandaag echter opnieuw op de continumarkt, waar Nationale Bank de opmars verder zette. Recticel werd lager gezet na de arrestatie van topman Luc Van Steenkiste in de Fortis-zaak. IBA ging hoger op het bericht over een samenwerking met een Israëlisch bedrijf.

De belangrijkste katalysator was vandaag de stijging van de grondstoffenprijzen, die al een voorsprong namen op economische commentaren door de FED. De Amerikaanse centrale bank legt morgen na afloop van haar meeting een verklaring af. De Brusselse beurs ging vandaag tegen de trend in en de BEL 20 sloot zowat een half procent lager. AB-InBev lag zwak op koers als gevolg van het bericht dat de familiale aandeelhouders een deel van hun aandelen hebben verkocht. De belangrijkste bewegers waren vandaag echter opnieuw op de continumarkt, waar Nationale Bank de opmars verder zette. Recticel werd lager gezet na de arrestatie van topman Luc Van Steenkiste in de Fortis-zaak. IBA ging hoger op het bericht over een samenwerking met een Israëlisch bedrijf.