Met deze overname breidt Barco zijn huidig aanbod van digitale visualisatieproducten sterk uit door de toevoeging van geavanceerde softwaretools om content te creëren en te beheren.

De totale overnamekosten voor Barco op het ogenblik van de transactie bedragen minder dan 1 keer de jaarlijkse omzet van dZine, naast een earn out provisie die loopt over de volgende

tweeënhalf jaar.

De overname van dZine door Barco past in de ruimere strategie van de onderneming om zichzelf te positioneren als een leverancier van oplossingen met toegevoegde waarde op de markt voor digital signage.

Met deze overname breidt Barco zijn huidig aanbod van digitale visualisatieproducten sterk uit door de toevoeging van geavanceerde softwaretools om content te creëren en te beheren. De totale overnamekosten voor Barco op het ogenblik van de transactie bedragen minder dan 1 keer de jaarlijkse omzet van dZine, naast een earn out provisie die loopt over de volgende tweeënhalf jaar. De overname van dZine door Barco past in de ruimere strategie van de onderneming om zichzelf te positioneren als een leverancier van oplossingen met toegevoegde waarde op de markt voor digital signage.