Op de weekgrafiek stellen we volgens Geert Van Herck inderdaad vast dat de afgelopen jaren deze lage RSI-waarden voor een mooie koersstijging zorgden.

Als hij de daggrafiek bekijkt, ziet hij dat de horizontale steun op 52,50 euro de koersval kon stoppen.

Het wordt voor langetermijnbeleggers alvast het belangrijkste niveau om in de komende maanden in de gaten te houden. Net boven dit niveau ligt de steun van 55 euro.

Een niveau waar de koers best niet meer onder zakt om het stijgingspotentieel niet van tafel te vegen.

Aan de bovenkant spitst Van Herck de aandacht nu toe op de weerstand van 61,12 - 60,67 euro (de bodems van april en

juni dit jaar). Een opwaartse doorbraak kan de koers naar 70 euro sturen.

Maak gebruik van koersdalingen in de komende

dagen om een positie op te bouwen, zo stelt Van Herck. De stop is 54,90 euro.

Op de weekgrafiek stellen we volgens Geert Van Herck inderdaad vast dat de afgelopen jaren deze lage RSI-waarden voor een mooie koersstijging zorgden. Als hij de daggrafiek bekijkt, ziet hij dat de horizontale steun op 52,50 euro de koersval kon stoppen. Het wordt voor langetermijnbeleggers alvast het belangrijkste niveau om in de komende maanden in de gaten te houden. Net boven dit niveau ligt de steun van 55 euro. Een niveau waar de koers best niet meer onder zakt om het stijgingspotentieel niet van tafel te vegen. Aan de bovenkant spitst Van Herck de aandacht nu toe op de weerstand van 61,12 - 60,67 euro (de bodems van april en juni dit jaar). Een opwaartse doorbraak kan de koers naar 70 euro sturen. Maak gebruik van koersdalingen in de komende dagen om een positie op te bouwen, zo stelt Van Herck. De stop is 54,90 euro.