Een reden volgens Geert Van Herck van Leleux om het aandeel nog eens onder de loep te nemen. Want er is dit jaar al wel genoeg nieuwsflow geweest vanuit het Barcohoofdkantoor in Kortrijk.

Zo werd enkele weken geleden bekend dat de GIMV zijn participatie van 9,6% in Barco verkocht aan weefmachinebouwer Van de Wiele.

Ietsje later raakte ook bekend dat de holding 3D (investeringsmaatschappij rond de Vlaamse industrieel Frank Donck) een belang van 3,02% in Barco nam.

Het lijkt erop dat West-Vlaamse ondernemers het voorbeeld van Luc Tack (CEO van Picanol die de "baas" werd bij Tessenderlo Chemie) volgen en zich opwerpen als verankeraars van belangrijke Belgische bedrijven. Toch heeft Van Herck slechts een advies houden voor Barco.

Een reden volgens Geert Van Herck van Leleux om het aandeel nog eens onder de loep te nemen. Want er is dit jaar al wel genoeg nieuwsflow geweest vanuit het Barcohoofdkantoor in Kortrijk. Zo werd enkele weken geleden bekend dat de GIMV zijn participatie van 9,6% in Barco verkocht aan weefmachinebouwer Van de Wiele. Ietsje later raakte ook bekend dat de holding 3D (investeringsmaatschappij rond de Vlaamse industrieel Frank Donck) een belang van 3,02% in Barco nam. Het lijkt erop dat West-Vlaamse ondernemers het voorbeeld van Luc Tack (CEO van Picanol die de "baas" werd bij Tessenderlo Chemie) volgen en zich opwerpen als verankeraars van belangrijke Belgische bedrijven. Toch heeft Van Herck slechts een advies houden voor Barco.