Barco, pionier op het vlak van digitale cinema, kondigde vandaag aan dat het door MiT (MOVING iMAGE TECHNOLOGIES) uit Fountain Valley, California, werd gekozen als uitgelezen leverancier van digitale cinemaprojectors voor een nieuw financieringsprogramma dat bedoeld is om de koopkracht voor kleine en middelgrote bioscoopeigenaars te vergroten.

MiT, een sterk gewaardeerde fabrikant en integrator van digitale cinema, sloeg de handen in elkaar met All Media & Capital dat gevestigd is in Brea, California, om een helpende hand te reiken aan bioscoopeigenaars die de stap willen zetten naar de wereld van digitale en 3D-projectie.

Omdat middelen gebundeld kunnen worden en huurfinanciering en grote aankopen gewaarborgd kunnen worden, vormt het programma een uitstekend financieringsalternatief aan de zelfstandige bioscoopexploitant.

Barco, pionier op het vlak van digitale cinema, kondigde vandaag aan dat het door MiT (MOVING iMAGE TECHNOLOGIES) uit Fountain Valley, California, werd gekozen als uitgelezen leverancier van digitale cinemaprojectors voor een nieuw financieringsprogramma dat bedoeld is om de koopkracht voor kleine en middelgrote bioscoopeigenaars te vergroten. MiT, een sterk gewaardeerde fabrikant en integrator van digitale cinema, sloeg de handen in elkaar met All Media & Capital dat gevestigd is in Brea, California, om een helpende hand te reiken aan bioscoopeigenaars die de stap willen zetten naar de wereld van digitale en 3D-projectie. Omdat middelen gebundeld kunnen worden en huurfinanciering en grote aankopen gewaarborgd kunnen worden, vormt het programma een uitstekend financieringsalternatief aan de zelfstandige bioscoopexploitant.