Met zijn vorm van 360° omringt het LED-scherm de bandleden terwijl ze optreden en kan het in alle richtingen van vorm veranderen tijdens het concert.

Voor de derde keer dit millennium leidde de samenwerking tussen Barco en U2 tot een revolutionaire videoaanpak, deze keer goed voor in totaal 500.000 pixels, zodat dit het grootste LED-scherm is dat ooit werd gebruikt voor een concerttournee.

De aftrap voor de wereldtournee van U2 wordt op 30 juni gegeven in een uitverkocht Camp Nou stadium in Barcelona, Spanje.

Met zijn vorm van 360° omringt het LED-scherm de bandleden terwijl ze optreden en kan het in alle richtingen van vorm veranderen tijdens het concert. Voor de derde keer dit millennium leidde de samenwerking tussen Barco en U2 tot een revolutionaire videoaanpak, deze keer goed voor in totaal 500.000 pixels, zodat dit het grootste LED-scherm is dat ooit werd gebruikt voor een concerttournee. De aftrap voor de wereldtournee van U2 wordt op 30 juni gegeven in een uitverkocht Camp Nou stadium in Barcelona, Spanje.