Barco is benaderd geweest door een aantal vooraanstaande industriële ondernemingen in verband met de Defense & Aerospace en sommige Venture activiteiten.

Deze bedrijven hebben een meer gerichte focus in de desbetreffende markten en hebben hun blijken van interesse aan Barco overgemaakt.

Barco neemt de verschillende voorstellen in overweging en zal voor eind augustus beslissen of hieraan mogelijk gevolg wordt gegeven.

Barco's orderboek op het einde van de eerste jaarhelft van 2014 bleeft op een goed niveau van 480 miljoen, wat 9% hoger is dan een jaar geleden.

Barco is benaderd geweest door een aantal vooraanstaande industriële ondernemingen in verband met de Defense & Aerospace en sommige Venture activiteiten. Deze bedrijven hebben een meer gerichte focus in de desbetreffende markten en hebben hun blijken van interesse aan Barco overgemaakt. Barco neemt de verschillende voorstellen in overweging en zal voor eind augustus beslissen of hieraan mogelijk gevolg wordt gegeven. Barco's orderboek op het einde van de eerste jaarhelft van 2014 bleeft op een goed niveau van 480 miljoen, wat 9% hoger is dan een jaar geleden.