Emmanuel Carlier van ING verwacht in geval van Barco een verbetering van de EBIT-marges van 7,80% in de eerste helft van 2012 tot 8,60% in de tweede helft van het jaar.

De Entertainment divisie profiteered van lagere kosten en van schaalvoordelen. Ook bij Defense & Aerospace was er sprake van schaalvoordelen.

Voor Carlier blijft Barco een top pick in de Benelux. Het winstmomentum blijft goed in 2012 en 2013, waarbij de consensusverwachtingen naar boven kunnen worden aangepast.

Het aandeel is attractief geprijsd, zodat het koopadvies en het koersdoel van 65 euro gehandhaafd worden.

Emmanuel Carlier van ING verwacht in geval van Barco een verbetering van de EBIT-marges van 7,80% in de eerste helft van 2012 tot 8,60% in de tweede helft van het jaar. De Entertainment divisie profiteered van lagere kosten en van schaalvoordelen. Ook bij Defense & Aerospace was er sprake van schaalvoordelen. Voor Carlier blijft Barco een top pick in de Benelux. Het winstmomentum blijft goed in 2012 en 2013, waarbij de consensusverwachtingen naar boven kunnen worden aangepast. Het aandeel is attractief geprijsd, zodat het koopadvies en het koersdoel van 65 euro gehandhaafd worden.