De vraag is natuurlijk wie wel en wie niet bij deze HFT handel is betrokken. Inmiddels is al één naam bekend, namelijk die van Barclays. De Britse bank was al betrokken bij het manipuleren van de goudmarkt, maar blijkt nu ook actief geweest te zijn in het omstreden HFT trading.

Sommige analisten hebben al gewaarschuwd voor imagoschade voor de bank, want Barclays blijkt dus niet altijd in het belang van de eigen klanten te hebben gehandeld. Vraag is nu natuurlijk of Barclays nog op andere segmenten van de markt betrokken is geweest bij manipulatie.

De vraag is natuurlijk wie wel en wie niet bij deze HFT handel is betrokken. Inmiddels is al één naam bekend, namelijk die van Barclays. De Britse bank was al betrokken bij het manipuleren van de goudmarkt, maar blijkt nu ook actief geweest te zijn in het omstreden HFT trading. Sommige analisten hebben al gewaarschuwd voor imagoschade voor de bank, want Barclays blijkt dus niet altijd in het belang van de eigen klanten te hebben gehandeld. Vraag is nu natuurlijk of Barclays nog op andere segmenten van de markt betrokken is geweest bij manipulatie.