Die was weliswaar beter dan verwacht, maar anderzijds blijft de activiteit in de Amerikaanse fabrieken krimpen. Van enige verbetering is voorlopig zeker nog geen sprake.

Op het vlak van bedrijfsresultaten valt vandaag weinig te melden. De analisten zijn nog volop bezig met het verteren van de cijfers van vorige week. Vandaag maakte Mattel (bekend van de Barbie-poppen) tegenvallende cijfers bekend, die de koers fors onder druk zetten.

In de banksector is Bank of America een opvallende daler. Goldman Sachs verlaagde het advies voor International Paper van neutraal naar verkopen, met als gevolg dat de koers flink onder druk staat.

Die was weliswaar beter dan verwacht, maar anderzijds blijft de activiteit in de Amerikaanse fabrieken krimpen. Van enige verbetering is voorlopig zeker nog geen sprake. Op het vlak van bedrijfsresultaten valt vandaag weinig te melden. De analisten zijn nog volop bezig met het verteren van de cijfers van vorige week. Vandaag maakte Mattel (bekend van de Barbie-poppen) tegenvallende cijfers bekend, die de koers fors onder druk zetten. In de banksector is Bank of America een opvallende daler. Goldman Sachs verlaagde het advies voor International Paper van neutraal naar verkopen, met als gevolg dat de koers flink onder druk staat.