Barbara Kux is 59 jaar en heeft de Zwitserse nationaliteit. Zij is directielid van Siemens AG sinds 2008, waar zij zetelt als Head of Supply Chain Management en Chief Sustainability Officer.

Zij is daar verantwoordelijk voor de globale duurzaamheidstrategie en de marketing van hun milieutechnologieën. Ze is ook lid van de Raad van Bestuur van Total S.A. France.

Van 2003 tot 2008 was ze lid van het Directiecomité van Royal Philips Electronics. Ze bekleedde daarvóór topfuncties bij leidinggevende internationale bedrijven en was een managementconsultant bij McKinsey.

Kux zetelt als bedrijfsvertegenwoordiger in het Resource Efficiency Platform van de Europese Commissie. Zij behaalde een MBA ("with distinction") aan INSEAD en is lid van de INSEAD adviesraad. Wall Street Journal en Fortune rekenen haar tot één van de toonaangevende vrouwen in de internationale bedrijfswereld.

Frans (baron) van Daele is 65 jaar en heeft de Belgische nationaliteit. Hij trad in 1971 toe tot het Belgische diplomatieke korps.

Zijn recentste functie, vlak vóór zijn pensioen in 2012, was die van kabinetschef voor Herman Van Rompuy, de Voorzitter van de Europese Raad. Van 2007 tot 2009 zetelde hij als permanent vertegenwoordiger van België bij de NAVO.

Van 2002 tot 2006 was hij ambassadeur van België in de Verenigde Staten. Tijdens zijn diplomatieke loopbaan werd hij ook uitgezonden naar de Verenigde Naties, Griekenland en Italië.

Hij was tijdelijk directeur-generaal Politieke Zaken op het Belgische Ministerie van Buitenlandse Zaken. Hij studeerde filolosofie en kunstwetenschappen aan de K.U. Leuven, waar hij thans lid is van de Raad van Bestuur en voorzitter van de Alumnivereniging.

Hij adviseert Deloitte als Senior Advisor voor Internationale en Overheidszaken en bekleedt bestuursfuncties in verschillende culturele organisaties en denktanks.

Barbara Kux is 59 jaar en heeft de Zwitserse nationaliteit. Zij is directielid van Siemens AG sinds 2008, waar zij zetelt als Head of Supply Chain Management en Chief Sustainability Officer. Zij is daar verantwoordelijk voor de globale duurzaamheidstrategie en de marketing van hun milieutechnologieën. Ze is ook lid van de Raad van Bestuur van Total S.A. France. Van 2003 tot 2008 was ze lid van het Directiecomité van Royal Philips Electronics. Ze bekleedde daarvóór topfuncties bij leidinggevende internationale bedrijven en was een managementconsultant bij McKinsey. Kux zetelt als bedrijfsvertegenwoordiger in het Resource Efficiency Platform van de Europese Commissie. Zij behaalde een MBA ("with distinction") aan INSEAD en is lid van de INSEAD adviesraad. Wall Street Journal en Fortune rekenen haar tot één van de toonaangevende vrouwen in de internationale bedrijfswereld. Frans (baron) van Daele is 65 jaar en heeft de Belgische nationaliteit. Hij trad in 1971 toe tot het Belgische diplomatieke korps. Zijn recentste functie, vlak vóór zijn pensioen in 2012, was die van kabinetschef voor Herman Van Rompuy, de Voorzitter van de Europese Raad. Van 2007 tot 2009 zetelde hij als permanent vertegenwoordiger van België bij de NAVO. Van 2002 tot 2006 was hij ambassadeur van België in de Verenigde Staten. Tijdens zijn diplomatieke loopbaan werd hij ook uitgezonden naar de Verenigde Naties, Griekenland en Italië. Hij was tijdelijk directeur-generaal Politieke Zaken op het Belgische Ministerie van Buitenlandse Zaken. Hij studeerde filolosofie en kunstwetenschappen aan de K.U. Leuven, waar hij thans lid is van de Raad van Bestuur en voorzitter van de Alumnivereniging. Hij adviseert Deloitte als Senior Advisor voor Internationale en Overheidszaken en bekleedt bestuursfuncties in verschillende culturele organisaties en denktanks.