Barack Obama staat op het punt om de domste fout uit zijn carrière te maken. Schlossberg merkt namelijk op dat Summers weliswaar bekend staat als bekwaam en zelfs briljant, maar hij staat evenzeer bekend om zijn wispelturige en agressieve persoonlijkheid.

Het probleem is dat de FED zich in een overgangsfase bevindt, waarbij de Amerikaanse centrale bank vroeg of laat zal moeten beginnen te taperen. In de ogen van Schlossberg is Summers niet de ideale persoon om zo'n operatie te begeleiden, hij zou zich gedragen als een hond in een kegelspel.

Barack Obama staat op het punt om de domste fout uit zijn carrière te maken. Schlossberg merkt namelijk op dat Summers weliswaar bekend staat als bekwaam en zelfs briljant, maar hij staat evenzeer bekend om zijn wispelturige en agressieve persoonlijkheid. Het probleem is dat de FED zich in een overgangsfase bevindt, waarbij de Amerikaanse centrale bank vroeg of laat zal moeten beginnen te taperen. In de ogen van Schlossberg is Summers niet de ideale persoon om zo'n operatie te begeleiden, hij zou zich gedragen als een hond in een kegelspel.