Een zekere professor Cornel West, verbonden aan het Union Theological Seminary, is van mening dat Obama met een progressief programma is verkozen, maar zich heeft ontpopt tot een president zonder ruggegraat. Hij spaart onder andere de titanen van Wall Street, die het land nochtans aan de rand van de afgrond brachten.

Internationaal gezien durft hij geen beslissingen te nemen, onder Obama heeft de Islamitische Staat ongestoord haar gang kunnen gaan. Pas wanneer de situatie helemaal uit de hand dreigde te lopen, is de president wakker geschoten. Volgens West zal de erfenis die Obama nalaat de Verenigde Staten nog lang met een kater opzadelen.

Een zekere professor Cornel West, verbonden aan het Union Theological Seminary, is van mening dat Obama met een progressief programma is verkozen, maar zich heeft ontpopt tot een president zonder ruggegraat. Hij spaart onder andere de titanen van Wall Street, die het land nochtans aan de rand van de afgrond brachten. Internationaal gezien durft hij geen beslissingen te nemen, onder Obama heeft de Islamitische Staat ongestoord haar gang kunnen gaan. Pas wanneer de situatie helemaal uit de hand dreigde te lopen, is de president wakker geschoten. Volgens West zal de erfenis die Obama nalaat de Verenigde Staten nog lang met een kater opzadelen.