De meeste beleggers houden het poeder droog in afwachting dat er een nieuwe katalysator wordt aangekondigd die de koersen opnieuw kan sturen.

President Barack Obama verklaarde vanmiddag dat een akkoord over de fiscale klip tussen republikeinen en democraten binnen handbereik is. Het zou nog slechts een kwestie van enkele miljarden dollars zijn alvorens er een overeenkomst kan worden bereikt.

Wanneer alles loopt zoals gepland, zou er nog voor Kerstmis een overeenkomst bereikt kunnen worden. Nochtans leek het plan B dat door de republikeinen gisteren werd voorgesteld door de democraten niet geapprecieerd te worden. Hoe het plan er nu zou uitzien, is vooralsnog onduidelijk.

De meeste beleggers houden het poeder droog in afwachting dat er een nieuwe katalysator wordt aangekondigd die de koersen opnieuw kan sturen. President Barack Obama verklaarde vanmiddag dat een akkoord over de fiscale klip tussen republikeinen en democraten binnen handbereik is. Het zou nog slechts een kwestie van enkele miljarden dollars zijn alvorens er een overeenkomst kan worden bereikt. Wanneer alles loopt zoals gepland, zou er nog voor Kerstmis een overeenkomst bereikt kunnen worden. Nochtans leek het plan B dat door de republikeinen gisteren werd voorgesteld door de democraten niet geapprecieerd te worden. Hoe het plan er nu zou uitzien, is vooralsnog onduidelijk.