Bank of America Corporation Chief Executive Brian Moynihan durft daar niet meer op te hopen, maar verklaarde vanmiddag dat de Amerikaanse economie een sterke impuls zou krijgen wanneer dit alsnog zou gebeuren. Het federale besparingsprogramma is op zijn zachtst gezegd omstreden.

Er wordt op sommige budgetten bespaard, maar aan geldverslindende programma's zoals Medicare en Medicaid wordt niet geraakt.

President Barack Obama vergadert vanmiddag met vertegenwoordigers van zowel democraten als republikeinen, maar algemeen wordt verwacht dat deze gesprekken niets zullen opleveren.

Bank of America Corporation Chief Executive Brian Moynihan durft daar niet meer op te hopen, maar verklaarde vanmiddag dat de Amerikaanse economie een sterke impuls zou krijgen wanneer dit alsnog zou gebeuren. Het federale besparingsprogramma is op zijn zachtst gezegd omstreden. Er wordt op sommige budgetten bespaard, maar aan geldverslindende programma's zoals Medicare en Medicaid wordt niet geraakt. President Barack Obama vergadert vanmiddag met vertegenwoordigers van zowel democraten als republikeinen, maar algemeen wordt verwacht dat deze gesprekken niets zullen opleveren.