Concreet wil dit zeggen dat de consumenten de vinger op de knip houden om de eenvoudige reden dat ze niet meer centen in hun loonzakje vinden. Barack Obama kaatst de bal terug naar Wal-Mart met een verklaring dat Simon niet de volledige waarheid vertelt.

Maar de Amerikaanse president overtuigde niet met zijn uitleg. Hij sprak van een indrukwekkende en zelfs magische jobcreatie, van een werkloosheidsgraad die zich op een dieptepunt voor de afgelopen jaren bevindt en van een economie die onder volle stoom staat. Blijkbaar neemt Obama echter zijn wensen voor werkelijkheid, want de boodschap van Simon kan niet zo maar onder de tafel geveegd worden.

Concreet wil dit zeggen dat de consumenten de vinger op de knip houden om de eenvoudige reden dat ze niet meer centen in hun loonzakje vinden. Barack Obama kaatst de bal terug naar Wal-Mart met een verklaring dat Simon niet de volledige waarheid vertelt. Maar de Amerikaanse president overtuigde niet met zijn uitleg. Hij sprak van een indrukwekkende en zelfs magische jobcreatie, van een werkloosheidsgraad die zich op een dieptepunt voor de afgelopen jaren bevindt en van een economie die onder volle stoom staat. Blijkbaar neemt Obama echter zijn wensen voor werkelijkheid, want de boodschap van Simon kan niet zo maar onder de tafel geveegd worden.