Zowat alle buitenlandse interventies zijn grandioos mislukt, maar toch wil de Amerikaanse regering kost wat kost de politieagent van de wereld blijven spelen. Dat heeft de Amerikaanse schatkist tot dusver miljarden dollars gekost, maar het Witte Huis lijkt nog altijd niets te hebben bijgeleerd.

Het bankroet dreigt voor de VS als gevolg van buitenlandse politieke flaters. Ron Paul waarschuwt dat die interventies handenvol geld kosten op een moment dat het land al virtueel bankroet is. Naar de mening van Paul is het hoog tijd dat het gezond verstand opnieuw zegeviert.

Zowat alle buitenlandse interventies zijn grandioos mislukt, maar toch wil de Amerikaanse regering kost wat kost de politieagent van de wereld blijven spelen. Dat heeft de Amerikaanse schatkist tot dusver miljarden dollars gekost, maar het Witte Huis lijkt nog altijd niets te hebben bijgeleerd. Het bankroet dreigt voor de VS als gevolg van buitenlandse politieke flaters. Ron Paul waarschuwt dat die interventies handenvol geld kosten op een moment dat het land al virtueel bankroet is. Naar de mening van Paul is het hoog tijd dat het gezond verstand opnieuw zegeviert.