Maar er is nog een andere reden waarom sommige Amerikanen niet langer een beroep doen op een bank: ze kunnen de kosten die de bank hun aanrekent niet langer meer betalen. Het zou gaan om in totaal 8% van de ongeveer 115 miljoen Amerikaanse huisgezinnen.

Bij minderheden ligt dat percentage zelfs nog hoger: 20% van de Amerikaanse zwarten en Hispanics zou geen bankrekening meer hebben. De reden is dat de banken steeds meer kosten aanrekenen voor van alles en nog wat en dat op een moment dat spaargeld steeds minder opbrengt.

Maar er is nog een andere reden waarom sommige Amerikanen niet langer een beroep doen op een bank: ze kunnen de kosten die de bank hun aanrekent niet langer meer betalen. Het zou gaan om in totaal 8% van de ongeveer 115 miljoen Amerikaanse huisgezinnen. Bij minderheden ligt dat percentage zelfs nog hoger: 20% van de Amerikaanse zwarten en Hispanics zou geen bankrekening meer hebben. De reden is dat de banken steeds meer kosten aanrekenen voor van alles en nog wat en dat op een moment dat spaargeld steeds minder opbrengt.