Naast de problemen rond de oplopende staatsschulden in Europa ontstaat er bezorgdheid over deflatierisico's.

Bij het selecteren van beleggingen is kijken naar kredietwaardering niet voldoende; bottom-up analyse zal onontbeerlijk zijn voor risicobeheersing en het ontdekken van nieuwe beleggingsmogelijkheden.

Banken worden gedwongen om hun balansen te verkorten, met beperktere hefboommogelijkheden maar stabielere winsten tot gevolg. Spajic blijft overwogen in geselecteerde financials, grote industriële bedrijven en geselecteerde bedrijfsobligaties uit opkomende markten.

Naast de problemen rond de oplopende staatsschulden in Europa ontstaat er bezorgdheid over deflatierisico's. Bij het selecteren van beleggingen is kijken naar kredietwaardering niet voldoende; bottom-up analyse zal onontbeerlijk zijn voor risicobeheersing en het ontdekken van nieuwe beleggingsmogelijkheden. Banken worden gedwongen om hun balansen te verkorten, met beperktere hefboommogelijkheden maar stabielere winsten tot gevolg. Spajic blijft overwogen in geselecteerde financials, grote industriële bedrijven en geselecteerde bedrijfsobligaties uit opkomende markten.