ING noteert lager op de Amsterdamse beurs nadat de bank aankondigde in beroep te gaan tegen de manier waarop Europa de verkregen overheidssteun berekende. De resultaten van H&M werden goed onthaald, de koers van dit aandeel noteert flink hoger.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst van ongeveer een vol procent voor de BEL 20. Daarmee baant de index zich opnieuw een weg boven het niveau van 2600. De banken doen het opnieuw goed, zowel Dexia als KBC bevinden zich flink in de plus.

ING noteert lager op de Amsterdamse beurs nadat de bank aankondigde in beroep te gaan tegen de manier waarop Europa de verkregen overheidssteun berekende. De resultaten van H&M werden goed onthaald, de koers van dit aandeel noteert flink hoger. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst van ongeveer een vol procent voor de BEL 20. Daarmee baant de index zich opnieuw een weg boven het niveau van 2600. De banken doen het opnieuw goed, zowel Dexia als KBC bevinden zich flink in de plus.