In vooral de UK en Duitsland leidt dit tot meer transacties. De investeerders lijken ook weer de weg naar onroerend goed gevonden te hebben.

Omdat de rente op obligaties laag is, biedt onroerend goed een mooi perspectief met de aantrekkelijke en constante huurinkomsten.

Omdat de meeste huren geïndexeerd zijn aan de inflatie geeft onroerend goed volgens Theodoor Gilissen Bankiers enige inflatiebescherming.

Bij het beursgenoteerd vastgoed leidde deze positieve ontwikkelingen in het derde kwartaal tot forse koersstijgingen en liepen de waarderingen flink op. Daarom betracht de bank voorzichtigheid voor het komende jaar.

In vooral de UK en Duitsland leidt dit tot meer transacties. De investeerders lijken ook weer de weg naar onroerend goed gevonden te hebben. Omdat de rente op obligaties laag is, biedt onroerend goed een mooi perspectief met de aantrekkelijke en constante huurinkomsten. Omdat de meeste huren geïndexeerd zijn aan de inflatie geeft onroerend goed volgens Theodoor Gilissen Bankiers enige inflatiebescherming. Bij het beursgenoteerd vastgoed leidde deze positieve ontwikkelingen in het derde kwartaal tot forse koersstijgingen en liepen de waarderingen flink op. Daarom betracht de bank voorzichtigheid voor het komende jaar.