Vandaag maakten heel wat bedrijven de resultaten over het voorbije kwartaal bekend en ook morgen wordt het een drukke dag. De Europese resultaten zijn meer gespreid dan de Amerikaanse, zodat we nog wel enkele dagen in de resultatensfeer kunnen blijven.

De BEL 20 legde op zijn beurt weinig overtuigingskracht aan de dag en sloot per saldo circa een kwart procent lager af. Daarmee kon de index niet standhouden boven 2700. De banken waren eerder zwak gestemd, wat te maken met de flauwe reacties op de cijfers van UBS.

Vandaag maakten heel wat bedrijven de resultaten over het voorbije kwartaal bekend en ook morgen wordt het een drukke dag. De Europese resultaten zijn meer gespreid dan de Amerikaanse, zodat we nog wel enkele dagen in de resultatensfeer kunnen blijven. De BEL 20 legde op zijn beurt weinig overtuigingskracht aan de dag en sloot per saldo circa een kwart procent lager af. Daarmee kon de index niet standhouden boven 2700. De banken waren eerder zwak gestemd, wat te maken met de flauwe reacties op de cijfers van UBS.