Europa slaagt er opnieuw in om de beloftes niet in te lossen, de 'big bazooka' werd opnieuw op stal gehouden. Wel was er de opkikker van meevallende Duitse werkloosheidscijfers.

Op de Brusselse beurs zit de BEL 20 eveneens in het rood, de index noteert ongeveer een procent onder het slotniveau van gisteren, waarbij de financials nogmaals op een negatieve manier in het nieuws komen.

KBC en Dexia zijn de twee sterkste dalers binnen de index, Colruyt kan een stukje van het gisteren geleven verlies weer ophalen.

Europa slaagt er opnieuw in om de beloftes niet in te lossen, de 'big bazooka' werd opnieuw op stal gehouden. Wel was er de opkikker van meevallende Duitse werkloosheidscijfers. Op de Brusselse beurs zit de BEL 20 eveneens in het rood, de index noteert ongeveer een procent onder het slotniveau van gisteren, waarbij de financials nogmaals op een negatieve manier in het nieuws komen. KBC en Dexia zijn de twee sterkste dalers binnen de index, Colruyt kan een stukje van het gisteren geleven verlies weer ophalen.