Hennes & Mauritz maakte bekend dat de vergelijkbare verkopen in maart met 3% zijn gedaald. De totale verkopen stegen met echter met 6%. De koers van H&M noteert licht lager.

In Brussel noteert de BEL 20 zowat 1% hoger, waardoor de index zich makkelijk handhaaft boven het niveau van 1800. De index consolideert nu al geruime tijd rond dit niveau.

Het zijn opnieuw de banken die het voortouw nemen, met winsten voor zowel KBC als Dexia. Ook Fortis noteert in de plus, maar GBL en UCB moeten in beperkte mate terrein prijsgeven.

Hennes & Mauritz maakte bekend dat de vergelijkbare verkopen in maart met 3% zijn gedaald. De totale verkopen stegen met echter met 6%. De koers van H&M noteert licht lager. In Brussel noteert de BEL 20 zowat 1% hoger, waardoor de index zich makkelijk handhaaft boven het niveau van 1800. De index consolideert nu al geruime tijd rond dit niveau. Het zijn opnieuw de banken die het voortouw nemen, met winsten voor zowel KBC als Dexia. Ook Fortis noteert in de plus, maar GBL en UCB moeten in beperkte mate terrein prijsgeven.