Arcelor Mittal, dat zijn financiering verder heeft veilig gesteld, is een opgemerkte stijger. Daarnaast maken ook de autosector en de banken (straks ECB-meeting) een goede beurt.

De Brusselse beurs is op haar beurt flink hoger geopend, met een winst van meer dan 2% voor de BEL 20. Daarmee baant de index zich een weg boven het niveau van 1800.

De banken Dexia en KBC zijn weer eens de sterkste stijgers, op een afstandje gevolgd door Umicore (zie autosector) en AB-InBev. Er is momenteel geen enkele daler binnen de BEL 20.

Arcelor Mittal, dat zijn financiering verder heeft veilig gesteld, is een opgemerkte stijger. Daarnaast maken ook de autosector en de banken (straks ECB-meeting) een goede beurt. De Brusselse beurs is op haar beurt flink hoger geopend, met een winst van meer dan 2% voor de BEL 20. Daarmee baant de index zich een weg boven het niveau van 1800. De banken Dexia en KBC zijn weer eens de sterkste stijgers, op een afstandje gevolgd door Umicore (zie autosector) en AB-InBev. Er is momenteel geen enkele daler binnen de BEL 20.