Banken als BNP Paribas liggen dan ook zwak op koers. In Parijs is verder Peugeot een sterke daler, nadat het autobedrijf teleurstellende cijfers en dito prognoses bekendmaakte.

De Brusselse beurs is vanmorgen lager geopend, met een verlies van ruim een half procent voor de BEL 20. Daarmee zakt de index verder weg onder het niveau van 1900 punten.

In Fortis wordt vanwege de aandeelhoudersvergadering niet gehandeld. De banken KBC en Dexia liggen zwak op koers, nadat gisteren ook de Amerikaanse banken klappen kregen.

Banken als BNP Paribas liggen dan ook zwak op koers. In Parijs is verder Peugeot een sterke daler, nadat het autobedrijf teleurstellende cijfers en dito prognoses bekendmaakte. De Brusselse beurs is vanmorgen lager geopend, met een verlies van ruim een half procent voor de BEL 20. Daarmee zakt de index verder weg onder het niveau van 1900 punten. In Fortis wordt vanwege de aandeelhoudersvergadering niet gehandeld. De banken KBC en Dexia liggen zwak op koers, nadat gisteren ook de Amerikaanse banken klappen kregen.