De Britse bank heeft zich eerst laten betrappen op het manipuleren van de goudprijs, met als benadeelde één van haar eigen klanten. Maar daar stopt het verhaal echter niet mee, Barclays blijkt nog op andere terreinen actief te zijn geweest. Ook de Dar Pool klanten werden misleid.

Volgens de New York Attorney General maakte de bank zich schuldig aan front running, het afhandelen van transacties in eigen voordeel alvorens de transacties van de klant zelf werden uitgevoerd. Heeft Barclays ook de valutamarkten gemanipuleerd? Sommige analisten geloven dat dit inderdaad het geval is.

De Britse bank heeft zich eerst laten betrappen op het manipuleren van de goudprijs, met als benadeelde één van haar eigen klanten. Maar daar stopt het verhaal echter niet mee, Barclays blijkt nog op andere terreinen actief te zijn geweest. Ook de Dar Pool klanten werden misleid. Volgens de New York Attorney General maakte de bank zich schuldig aan front running, het afhandelen van transacties in eigen voordeel alvorens de transacties van de klant zelf werden uitgevoerd. Heeft Barclays ook de valutamarkten gemanipuleerd? Sommige analisten geloven dat dit inderdaad het geval is.