Op een congres van beheerders van hedge funds verklaarden zowel advocaten als mortgage backed securities traders dat de banken zich aan heel wat putbacks van probleemkredieten mogen verwachten.

Dat gebeurt wanneer mocht blijken dat de foreclosures niet volgens de wettelijke voorschriften is verlopen. Dat betekent dat de Amerikanen die uit hun huis werden gezet voor schadevergoeding in aanmerking komen.

Paulson & Co., Och-Ziff Capital Management, Fortress Investment Group, Caxton Associates en King Street Capital Management zijn van mening dat de schade voor de banken aanzienlijk hoger kan zijn.

Op een congres van beheerders van hedge funds verklaarden zowel advocaten als mortgage backed securities traders dat de banken zich aan heel wat putbacks van probleemkredieten mogen verwachten. Dat gebeurt wanneer mocht blijken dat de foreclosures niet volgens de wettelijke voorschriften is verlopen. Dat betekent dat de Amerikanen die uit hun huis werden gezet voor schadevergoeding in aanmerking komen. Paulson & Co., Och-Ziff Capital Management, Fortress Investment Group, Caxton Associates en King Street Capital Management zijn van mening dat de schade voor de banken aanzienlijk hoger kan zijn.