De banken kunnen 80 miljard dollar verliezen aan deze foreclosure-crisis, zo wordt door analist Dick Bove van Rochdale Securities geraamd. In elke fase van het proces kunnen mistoestanden zijn opgedoken.

Daar kunnen rechtszaken uit volgen die nog jarenlang op de financiële markten gaan wegen. Vraag is echter of de soep zo heet zal worden gegeten als ze vandaag wordt uitgeschept.

De kosten verbonden aan de juridische geschillen kunnen oplopen tot 80 miljard dollar, of het tienvoudige van wat de foreclosure-crisis de banken zelf gaat kosten.

Veel beleggers hebben geld verloren aan de vastgoedcrisis en gaat iedere kans aangrijpen om dat te recuperen. De gevolgen daarvan kunnen zwaarder wegen dan de foreclosure-crisis zelf.

De banken kunnen 80 miljard dollar verliezen aan deze foreclosure-crisis, zo wordt door analist Dick Bove van Rochdale Securities geraamd. In elke fase van het proces kunnen mistoestanden zijn opgedoken. Daar kunnen rechtszaken uit volgen die nog jarenlang op de financiële markten gaan wegen. Vraag is echter of de soep zo heet zal worden gegeten als ze vandaag wordt uitgeschept. De kosten verbonden aan de juridische geschillen kunnen oplopen tot 80 miljard dollar, of het tienvoudige van wat de foreclosure-crisis de banken zelf gaat kosten. Veel beleggers hebben geld verloren aan de vastgoedcrisis en gaat iedere kans aangrijpen om dat te recuperen. De gevolgen daarvan kunnen zwaarder wegen dan de foreclosure-crisis zelf.