Banken krijgen waarschuwing van Moody’s, lagere opening beurzen verwacht

Vorige week waarschuwde de Zwitserse centrale bank in verband met de zwakke kapitaalpositie van Credit Suisse, gisteren verlaagde Moody’s nog eens de kredietrating van de bank met drie streepjes. Moody’s verlaagde de kredietrating van in totaal 15 grootbanken.

Daar waren ook de drie Franse grootbanken bij. De downgrading kwam niet echt onverwacht, er deden al langer geruchten de ronde dat de maatregel op komst zou zijn.

Op basis van de futures mag worden verwacht dat de Europese beurzen straks lager gaan openen.

Fugro-TSM Asia Pacific heeft vijfjarig contract van Murphy Oil binnengehaald

Fugro-TSM Asia Pacific heeft een vijfjarig contract van Murphy Oil Ltd. verworven voor ‘Life of Field’ werkzaamheden in Maleisië met een waarde van meer dan USD 140 miljoen. De werkzaamheden zijn in mei 2012 gestart.

Fugro-TSM is verantwoordelijk voor het projectmanagement, de engineering van diverse werkzaamheden en veldwerk activiteiten inclusief de installatie van infrastructuur op de zeebodem, ROV inspectie en algemene ondersteunende werkzaamheden.

Het projectmanagement en de engineeringwerkzaamheden vinden plaats vanuit de vestigingen van Fugro-TSM in Maleisië en Singapore.

De offshore werkzaamheden worden uitgevoerd door de Havila Harmony, het multi-purpose constructie support schip van Fugro-TSM.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content