Het is al de zesde keer op zeven dagen tijd dat de koersen stijgen. Unicredit ligt in de banksector goed op koers. De Italiaanse bank gaf aan dat de winst vorig jaar met 57% is gedaald.

In Brussel was de opening eveneens hoger, met een winst van bijna anderhalf procent voor de BEL 20. De index baant zich daarmee verder een weg boven 1700 punten.

Het zijn opnieuw de banken Dexia en KBC die binnen de BEL 20 het voortouw nemen. De industrials volgen ditmaal op een korte afstand. Ook Fortis pakt weer met hogere koersen uit.

Het is al de zesde keer op zeven dagen tijd dat de koersen stijgen. Unicredit ligt in de banksector goed op koers. De Italiaanse bank gaf aan dat de winst vorig jaar met 57% is gedaald. In Brussel was de opening eveneens hoger, met een winst van bijna anderhalf procent voor de BEL 20. De index baant zich daarmee verder een weg boven 1700 punten. Het zijn opnieuw de banken Dexia en KBC die binnen de BEL 20 het voortouw nemen. De industrials volgen ditmaal op een korte afstand. Ook Fortis pakt weer met hogere koersen uit.