Met name GDF Suez ligt zwak op koers, terwijl de telecomsector in zijn geheel met verkoopdruk af te rekenen heeft. Daar staat tegenover dat de banken, met Dexia voorop, een goede beurt maken. Ook Fortis en KBC noteren in de financiële sector hoger.

Fortis merkt op dat KBC er zich van bewust was dat gegeven de huidige volatiliteit op de financiële markten er bij de beleggers heel wat vragen waren gerezen over het feit of de bank al dan niet rente op de perpetuals zou betalen.

De bank verzekert er echter dat er niets aan de hand is en dat de rente gewoon zal worden betaald. Fortis merkt op dat KBC een volgende hete aardappel kan missen als kiespijn. Het koopadvies blijft staan.

Met name GDF Suez ligt zwak op koers, terwijl de telecomsector in zijn geheel met verkoopdruk af te rekenen heeft. Daar staat tegenover dat de banken, met Dexia voorop, een goede beurt maken. Ook Fortis en KBC noteren in de financiële sector hoger. Fortis merkt op dat KBC er zich van bewust was dat gegeven de huidige volatiliteit op de financiële markten er bij de beleggers heel wat vragen waren gerezen over het feit of de bank al dan niet rente op de perpetuals zou betalen. De bank verzekert er echter dat er niets aan de hand is en dat de rente gewoon zal worden betaald. Fortis merkt op dat KBC een volgende hete aardappel kan missen als kiespijn. Het koopadvies blijft staan.