CEO Dougan Brady van Credit Suisse is van mening dat de banken een moeilijke periode tegemoet gaan en dat in de komende jaren meer kostenbesparingen noodzakelijk zullen zijn. Volgend jaar wil CS 1 miljard CHF besparen, met nog meer besparingen in de jaren nadien.

Econocom rondt overname Ermestel af

Enkele weken na de ondertekening van een overeenkomst voor de overname van Ermestel kondigt Econocom Group aan dat ze het volledige kapitaal van de onderneming heeft overgenomen.

Met meer dan 600 grootschalige projecten bij overheids- en privébedrijven is Ermestel de Spaanse marktleider en pionier op het vlak van virtualisatieoplossingen.

Ermestel heeft vestigingen op het hele Spaanse grondgebied en telt meer dan 60 werknemers. Een tiental onder hen zijn actief in Mexico, waar de groep in 2009 een filiaal opende.

Bovendien blijft het bedrijf gestaag groeien sinds de oprichting in 1992. Zo haalt Ermestel vandaag een jaaromzet van meer dan € 15 miljoen.

Dankzij deze overname, al de vierde dit jaar, versterkt Econocom haar expertise in de groeiende markt van virtualisatie en cloud computing.

De overname past binnen de externe groeistrategie en de versterking van de knowhow van de groep in specifieke vaardigheden: virtualisatie en cloud computing met Centix en Ermestel, beveiliging met Cap Synergy en telecom met Tactem.
De groep beoogt nog andere overnames die tegen eind dit jaar afgerond zouden moeten worden.

CEO Dougan Brady van Credit Suisse is van mening dat de banken een moeilijke periode tegemoet gaan en dat in de komende jaren meer kostenbesparingen noodzakelijk zullen zijn. Volgend jaar wil CS 1 miljard CHF besparen, met nog meer besparingen in de jaren nadien. Econocom rondt overname Ermestel afEnkele weken na de ondertekening van een overeenkomst voor de overname van Ermestel kondigt Econocom Group aan dat ze het volledige kapitaal van de onderneming heeft overgenomen. Met meer dan 600 grootschalige projecten bij overheids- en privébedrijven is Ermestel de Spaanse marktleider en pionier op het vlak van virtualisatieoplossingen. Ermestel heeft vestigingen op het hele Spaanse grondgebied en telt meer dan 60 werknemers. Een tiental onder hen zijn actief in Mexico, waar de groep in 2009 een filiaal opende. Bovendien blijft het bedrijf gestaag groeien sinds de oprichting in 1992. Zo haalt Ermestel vandaag een jaaromzet van meer dan € 15 miljoen. Dankzij deze overname, al de vierde dit jaar, versterkt Econocom haar expertise in de groeiende markt van virtualisatie en cloud computing. De overname past binnen de externe groeistrategie en de versterking van de knowhow van de groep in specifieke vaardigheden: virtualisatie en cloud computing met Centix en Ermestel, beveiliging met Cap Synergy en telecom met Tactem. De groep beoogt nog andere overnames die tegen eind dit jaar afgerond zouden moeten worden.