ING kondigde vandaag aan dat, in verband met zijn claimemissie van 7,50 miljard euro, 53.365.998 nieuwe (certificaten van) aandelen zijn verkocht tegen een prijs van 6,68 euro per aandeel.

Deze verkoop hangt samen met de nieuwe (certificaten van) aandelen in ING's claimemissie, waarop niet is ingeschreven tijdens de inschrijvingsperiode (de rump aandelen).

Zoals elders in Europa zijn het ook in Brussel de banken die het best op koers liggen. Overigens maakt ook Fortis een goede beurt. De BEL 20 kan zodoende een winstje van iets meer dan een kwart procent vasthouden.

ING kondigde vandaag aan dat, in verband met zijn claimemissie van 7,50 miljard euro, 53.365.998 nieuwe (certificaten van) aandelen zijn verkocht tegen een prijs van 6,68 euro per aandeel. Deze verkoop hangt samen met de nieuwe (certificaten van) aandelen in ING's claimemissie, waarop niet is ingeschreven tijdens de inschrijvingsperiode (de rump aandelen). Zoals elders in Europa zijn het ook in Brussel de banken die het best op koers liggen. Overigens maakt ook Fortis een goede beurt. De BEL 20 kan zodoende een winstje van iets meer dan een kwart procent vasthouden.