De situatie van David Cameron wordt er in het Verenigd Koninkrijk niet comfortabeler op. Het Brits parlement kondigde weliswaar het homohuwelijk goed, maar bijna de helft van de lagerhuisleden van de Conservatieve Partij van Cameron stemden tegen het voorstel.

Daarnaast staat de bankensector centraal, met ditmaal Royal Bank of Scotland in focus. De bank kreeg vandaag te horen hoe hoog de boete zal oplopen in het schandaal van het manipuleren van de Libor.

Staatssecretaris Vince Cable is voorstander van een herprivatisering van RBS via de distributie van gratis aandelen aan de bevolking.

De situatie van David Cameron wordt er in het Verenigd Koninkrijk niet comfortabeler op. Het Brits parlement kondigde weliswaar het homohuwelijk goed, maar bijna de helft van de lagerhuisleden van de Conservatieve Partij van Cameron stemden tegen het voorstel. Daarnaast staat de bankensector centraal, met ditmaal Royal Bank of Scotland in focus. De bank kreeg vandaag te horen hoe hoog de boete zal oplopen in het schandaal van het manipuleren van de Libor. Staatssecretaris Vince Cable is voorstander van een herprivatisering van RBS via de distributie van gratis aandelen aan de bevolking.