De winsten voor de belangrijkste indices lopen op tot anderhalf à twee procent. Het zijn eens te meer de banken die goed op koers liggen, terwijl de oliesector profiteert van de stijging van de olieprijzen. Daimler profiteert van het feit dat een beleggingsfonds uit Abu Dhabi een belang in de autoconstructeur neemt.

In Brussel opent de BEL 20 op zijn beurt hoger, met een stevige winst van ruim 2% voor de BEL 20. De index krijgt zodoende kaap van 1750 punten opnieuw in het vizier.

Het zijn opnieuw de banken die het voortouw van de opwaartse beweging nemen, met Dexia en KBC in opmars. Bij de financials laat Fortis zich evenmin pramen om hogere koersen op te zoeken.

De winsten voor de belangrijkste indices lopen op tot anderhalf à twee procent. Het zijn eens te meer de banken die goed op koers liggen, terwijl de oliesector profiteert van de stijging van de olieprijzen. Daimler profiteert van het feit dat een beleggingsfonds uit Abu Dhabi een belang in de autoconstructeur neemt.In Brussel opent de BEL 20 op zijn beurt hoger, met een stevige winst van ruim 2% voor de BEL 20. De index krijgt zodoende kaap van 1750 punten opnieuw in het vizier. Het zijn opnieuw de banken die het voortouw van de opwaartse beweging nemen, met Dexia en KBC in opmars. Bij de financials laat Fortis zich evenmin pramen om hogere koersen op te zoeken.