Die poging mislukte en bekeken vanuit het standpunt van Barclays was dat misschien maar goed ook. Maar Diamond kijkt met een wantrouwende blik naar wat rondom hem gebeurt. Aan de "too big to fail" status van de banken is nog altijd weinig of niets gewijzigd.

Diamond lanceerde een dringende oproep om tot internationale samenwerking te komen want de huidige gefragmenteerde manier van aanpak werkt van geen kanten. Belangrijk is dat in de toekomst een leverage zoals die in de boomjaren werd toegepast vermeden wordt.

Die poging mislukte en bekeken vanuit het standpunt van Barclays was dat misschien maar goed ook. Maar Diamond kijkt met een wantrouwende blik naar wat rondom hem gebeurt. Aan de "too big to fail" status van de banken is nog altijd weinig of niets gewijzigd. Diamond lanceerde een dringende oproep om tot internationale samenwerking te komen want de huidige gefragmenteerde manier van aanpak werkt van geen kanten. Belangrijk is dat in de toekomst een leverage zoals die in de boomjaren werd toegepast vermeden wordt.