De schuldencrisis is (tijdelijk?) op de achtergrond verzeild geraakt en de euro is op de internationale valutamarkten aan een opmars begonnen.

Een teken dat internationale investeerders hun vertrouwen in de eurozone (tijdelijk?) herwonnen hebben. Leleux brengt wel één verandering aan : het stop loss niveau voor de Euro Stoxx 50 wordt verhoogd van 2.756,49 punten naar 2.882,88 punten. Dit is de top van eind december 2010.

Bovendien was dit niveau in oktober en november van vorig jaar een sterke weerstandszone. Uit de wetten van de technische analyse weten we dat weerstandsniveaus, wanneer ze opwaarts doorbroken worden, vaak dienst doen als steunniveaus.

Dit moet volgens Leleux in de huidige omstandigheden ook gebeuren. Vandaar de broker stelt dat een terugkeer van de Euro Stoxx 50 onder de 2.882 punten een negatief signaal is.

De schuldencrisis is (tijdelijk?) op de achtergrond verzeild geraakt en de euro is op de internationale valutamarkten aan een opmars begonnen. Een teken dat internationale investeerders hun vertrouwen in de eurozone (tijdelijk?) herwonnen hebben. Leleux brengt wel één verandering aan : het stop loss niveau voor de Euro Stoxx 50 wordt verhoogd van 2.756,49 punten naar 2.882,88 punten. Dit is de top van eind december 2010. Bovendien was dit niveau in oktober en november van vorig jaar een sterke weerstandszone. Uit de wetten van de technische analyse weten we dat weerstandsniveaus, wanneer ze opwaarts doorbroken worden, vaak dienst doen als steunniveaus. Dit moet volgens Leleux in de huidige omstandigheden ook gebeuren. Vandaar de broker stelt dat een terugkeer van de Euro Stoxx 50 onder de 2.882 punten een negatief signaal is.