Eind 2012 kondigde de regering immers aan dat er in 2013 een allerlaatste keer een kans geboden wordt aan fiscale zondaars, om zich in regel te stellen.

De internationale omgeving is zodanig aan het veranderen, dat het straks binnen Europa zo goed als onmogelijk wordt om vermogen te verbergen voor het alziend oog van de fiscus.

De experts van Puilaetco Dewaay Private Bankers, die dagelijks met de fiscale regularisatie geconfronteerd worden, gaan dieper op dit onderwerp in op de nieuwe site www.fiscaleregularisatie.info. Zij bieden onder meer antwoord op deze vragen :

- Wordt het een succes of een flop?

- Wat zijn de ervaringen van het team team van Estate, Wealth & Tax Planners van Puilaetco Dewaay: merken zij een stijging, daling of status quo van het aantal regularisaties?

- Wordt 2013 echt de allerlaatste kans om vermogen in het buitenland te regulariseren?

- Kunnen fiscale zondaars beter zo snel mogelijk regulariseren of verder afwachten?

- Wat kost dat? En hoe gaat een en ander praktisch in zijn werk?

- Wat met levensverzekeringen in het buitenland?

- Wat als de fiscus al met een onderzoek bezig is?

Deze nieuwe website - gericht op de eindconsument - bundelt alle essentiële informatie om de fiscale amnestie te begrijpen: wat zou de regularisatie kunnen inhouden? Voor wie is ze bedoeld? Hoe kan men best regulariseren en wat zijn de gevolgen?

Eind 2012 kondigde de regering immers aan dat er in 2013 een allerlaatste keer een kans geboden wordt aan fiscale zondaars, om zich in regel te stellen. De internationale omgeving is zodanig aan het veranderen, dat het straks binnen Europa zo goed als onmogelijk wordt om vermogen te verbergen voor het alziend oog van de fiscus. De experts van Puilaetco Dewaay Private Bankers, die dagelijks met de fiscale regularisatie geconfronteerd worden, gaan dieper op dit onderwerp in op de nieuwe site www.fiscaleregularisatie.info. Zij bieden onder meer antwoord op deze vragen : - Wordt het een succes of een flop? - Wat zijn de ervaringen van het team team van Estate, Wealth & Tax Planners van Puilaetco Dewaay: merken zij een stijging, daling of status quo van het aantal regularisaties? - Wordt 2013 echt de allerlaatste kans om vermogen in het buitenland te regulariseren? - Kunnen fiscale zondaars beter zo snel mogelijk regulariseren of verder afwachten? - Wat kost dat? En hoe gaat een en ander praktisch in zijn werk? - Wat met levensverzekeringen in het buitenland? - Wat als de fiscus al met een onderzoek bezig is? Deze nieuwe website - gericht op de eindconsument - bundelt alle essentiële informatie om de fiscale amnestie te begrijpen: wat zou de regularisatie kunnen inhouden? Voor wie is ze bedoeld? Hoe kan men best regulariseren en wat zijn de gevolgen?