Op Bloomberg verscheen een artikel onder de titel "Race to Bottom Resumes as Central Bankers Ease Anew". Letterlijk vertaald wil dit zeggen dat de race naar de bodem opnieuw is opgelaaid nu de centrale bankiers proberen om de rente weer naar omlaag te duwen.

De 'currency wars' hebben volgens Tyler Durden van Zero Hedge een tijdje op een lager pitje gedraaid nadat de Bank of Japan op haar beurt de financiële markten met liquiditeiten is beginnen te overspoelen. Alles samen wordt er nu elke maand voor een bedrag van 200 miljard dollar aan vers geld gedrukt, een situatie die niet tot in het oneindige houdbaar is.

Op Bloomberg verscheen een artikel onder de titel "Race to Bottom Resumes as Central Bankers Ease Anew". Letterlijk vertaald wil dit zeggen dat de race naar de bodem opnieuw is opgelaaid nu de centrale bankiers proberen om de rente weer naar omlaag te duwen. De 'currency wars' hebben volgens Tyler Durden van Zero Hedge een tijdje op een lager pitje gedraaid nadat de Bank of Japan op haar beurt de financiële markten met liquiditeiten is beginnen te overspoelen. Alles samen wordt er nu elke maand voor een bedrag van 200 miljard dollar aan vers geld gedrukt, een situatie die niet tot in het oneindige houdbaar is.