De Euro Stoxx 50, die in de plus was geopend, is inmiddels onder de nullijn weggezakt. Het verlies voor de belangrijkste indices bedraagt gemiddeld een half procent.

In Brussel houdt de BEL 20 beter stand, deze index kan zich voorlopig boven het slotniveau van gisteren handhaven. Er zijn echter geen grote bewegers binnen de index, Solvay noteert in de plus terwijl Nyrstar en D'Ieteren ongeveer een half procent prijsgeven.

De Bank of England waarschuwde nogmaals voor shadow banking, waarmee de waarschuwing van vorige week van de Financial Stability Board nogmaals werd herhaald. Wereldwijd zou er een bedrag van 67.000 miljard dollar in shadow banking omgaan.

De Euro Stoxx 50, die in de plus was geopend, is inmiddels onder de nullijn weggezakt. Het verlies voor de belangrijkste indices bedraagt gemiddeld een half procent. In Brussel houdt de BEL 20 beter stand, deze index kan zich voorlopig boven het slotniveau van gisteren handhaven. Er zijn echter geen grote bewegers binnen de index, Solvay noteert in de plus terwijl Nyrstar en D'Ieteren ongeveer een half procent prijsgeven. De Bank of England waarschuwde nogmaals voor shadow banking, waarmee de waarschuwing van vorige week van de Financial Stability Board nogmaals werd herhaald. Wereldwijd zou er een bedrag van 67.000 miljard dollar in shadow banking omgaan.