Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management gelooft echter dat, rekening gehouden met de onderliggende kracht van de Britse economie, het Verenigd Koninkrijk klaar is voor een wijziging in de monetaire politiek. De Bank of England is met andere woorden klaar om de rente op te trekken.

Daarmee zal de Bank of England de eerste bank in de geïndustrialiseerde wereld zijn die de rente optrekt. Daarmee wil de BoE tevens de speculatie in de vastgoedmarkt een halt toeroepen. De prijzen voor woningen en appartementen zijn in de afgelopen 12 maanden met 8,50% gestegen en dat is toch wel iets van het goede te veel.

Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management gelooft echter dat, rekening gehouden met de onderliggende kracht van de Britse economie, het Verenigd Koninkrijk klaar is voor een wijziging in de monetaire politiek. De Bank of England is met andere woorden klaar om de rente op te trekken. Daarmee zal de Bank of England de eerste bank in de geïndustrialiseerde wereld zijn die de rente optrekt. Daarmee wil de BoE tevens de speculatie in de vastgoedmarkt een halt toeroepen. De prijzen voor woningen en appartementen zijn in de afgelopen 12 maanden met 8,50% gestegen en dat is toch wel iets van het goede te veel.