GdF Suez verklaarde gisteren dat der recurrente winst over het volgende boekjaar lager zal uitkomen. De grootste energiegroep in Europa rekent op een recurrente winst van 3,10 tot 3,50 miljard euro, tegenover een verwachte 3,70 tot 4,20 miljard euro voor het huidige boekjaar. Bank of America verlaagde vanmorgen het advies voor GdF Suez van kopen naar neutraal.

Vanmorgen maakte Daimler bekend dat het zijn belang van 7,50% in EADS zal verkopen. De Euro Stoxx 600 is vanaf het dieptepunt op 4 juni inmiddels al met 18% gestegen. Zowel de Europese Centrale Bank als de Federal Reserve kondigden toen ondersteunende maatregelen aan.

GdF Suez verklaarde gisteren dat der recurrente winst over het volgende boekjaar lager zal uitkomen. De grootste energiegroep in Europa rekent op een recurrente winst van 3,10 tot 3,50 miljard euro, tegenover een verwachte 3,70 tot 4,20 miljard euro voor het huidige boekjaar. Bank of America verlaagde vanmorgen het advies voor GdF Suez van kopen naar neutraal. Vanmorgen maakte Daimler bekend dat het zijn belang van 7,50% in EADS zal verkopen. De Euro Stoxx 600 is vanaf het dieptepunt op 4 juni inmiddels al met 18% gestegen. Zowel de Europese Centrale Bank als de Federal Reserve kondigden toen ondersteunende maatregelen aan.