CEO Brian Moynihan stelde dat de bank zichzelf zo heeft gereorganiseerd dat er meer dan voldoende kapitaal is om een vlotte werking te garanderen. Omdat de kas voldoende gevuld is om de strategische plannen uit te voeren, mochten de aandeelhouders op een extraatje rekenen.

De geschiedenis van Bank of America roept herinneringen aan Cyprus op. In maart van vorig jaar gingen de Cyprioten zonder enige argwaan slapen om de volgende dag wakker te worden met het bericht dat een deel van hun spaargeld was aangeslagen om de banken te redden. Het is dus niet omdat Bank of Amerika zegt dat ze voldoende gekapitaliseerd is dat dit ook effectief het geval is.

CEO Brian Moynihan stelde dat de bank zichzelf zo heeft gereorganiseerd dat er meer dan voldoende kapitaal is om een vlotte werking te garanderen. Omdat de kas voldoende gevuld is om de strategische plannen uit te voeren, mochten de aandeelhouders op een extraatje rekenen. De geschiedenis van Bank of America roept herinneringen aan Cyprus op. In maart van vorig jaar gingen de Cyprioten zonder enige argwaan slapen om de volgende dag wakker te worden met het bericht dat een deel van hun spaargeld was aangeslagen om de banken te redden. Het is dus niet omdat Bank of Amerika zegt dat ze voldoende gekapitaliseerd is dat dit ook effectief het geval is.